Aktiviteter
  Logga in   Registrering
Introduktion
Grupper
Pinnade objekt
Senaste aktiviteter
 • Skrev ett inlägg innan om tråkig växellåda. Nu var det ju så att jag hade en motor till med borttagna cylindrar o lite kopplingssaker som jag fick till när jag köpte alla delar. Man undrar bara varför de en gäng i tiden de skruvade isär den. I allafall la jag den upp o ner o skruvade av botten, tja allt ser ju fint ut, men vad bör man kolla på för att se vad som är dåligt. Jag har ju läst en del innan att växlar hoppar ur. Vad jag kan känna så verkar det inte var något glapp i ramlager eller vevlager. Så jag tänkte ta denna bottendelen och sätta över cylinder o topp från min andra motor. Anledningen att jag inte vill använda det andra blocket är att det är svetsat ganska mycket framför ena cylindern. Är det något annat jag bör ha koll på? går det att bryta kamkedjan med en cykelkedjedelare? Kan man ladda ner en manual nånstans?
  1. Visa tråd →
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Inlägget väntar moderering
  Objekt i tidslinjen har publicerats. Objektet kommer nu vara synligt i tidslinjen.
 • Motorn satt ihop när jag köpte den förutom ventilkåpor, tändning, förgasare och lite smått. när ettan läggs i så trögar drivningen i lådan, typ för lite spel nånstans, det har antagligen flugit ut en vevstake framåt, så blocket är svetsat ganska rejält där, men jag har ett annat block som ligger, Så om man behöver dela det som man antagligen behöver är det lika bra att bygga på det andra.
  1. Visa svar
  2. Visa tråd →
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Inlägget väntar moderering
  Objekt i tidslinjen har publicerats. Objektet kommer nu vara synligt i tidslinjen.
 • Hej
  Byggde ihop en cb450 K1 caferacer i förra vintern, tja den blev ju klar i höstas, Motorn var nästan helt ihopsatt o såg renoverad ut. Den startade fint, men när ettan läggs i trögar den så mycket att det inte går att komma iväg, tvåan o trean funkar fint, fyran hoppar ur, men femman funkar den med. Skulle gärna vilja köra till sommaren men har ett annat bilprojekt på gång som tar tid. Jag har en nästan komplett motor till i delar, så frågan är ; är det någon som kan och har tid/lust att bygga ihop en motor till mej mot betalning eller att ni får resten av mina 450 K0 och K1 delar, bla. 2 ramar en med papper en med nummerskylt, mätare, framgaffeldelar, ett hjul, eldelar, stöd, skärmar, en massa smådelar och annat som jag säkert inte minns. Svara här eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  1. Visa tråd →
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Inlägget väntar moderering
  Objekt i tidslinjen har publicerats. Objektet kommer nu vara synligt i tidslinjen.
Ingen aktivitet här ännu.
Unable to load tooltip content.