Forum
  Logga in   Registrering

file Stora Höga Classic Racing team

Mer
22 feb 2017 18:07 - 23 feb 2017 19:20 #650 av Leif K
Vi har nu öppnat en hemsida för Classic Racing och speciellt för vårt team vi kommer här att uppdatera vad som händer speciellt under tävlingarna i sommar så alla våra vänner kan följa med på vad som hänt .Uppdatering kommer att ske efter varje heat som vi är med i.
Leif Karlsson
teamclassicracing.webnode.se
Last edit: 23 feb 2017 19:20 by Leif K.

Be Logga in ansluta till konversationen.

Mer
24 feb 2017 19:25 #653 av Leif K
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Classic Road racing
Roadracing (TT) var enligt många bättre förr. Maskinerna, förarna, publiktillströmningen, arrangemangen runt tävlingarna för att inte tala om doften av R-olja och ljudet.
Classic Roadracing återspeglar TT tävlingarna som de var förr, både för förarna och för publiken.
Classic Roadracing är i dag den mest expansiva av alla svenska roadracing-klasser, över hälften av licenserna för svensk roadracing är utfärdade för Classic. Sverige är, efter England, det största och aktivaste landet i Europa när det gäller riktig tävlingsverksamhet av denna typ.
Alla tävlingar har en öppen depå så att publiken kan röra sig fritt för att se på maskinerna, tala med förarna samt uppleva den sociala gemenskapen.
På våra tävlingar får du möjlighet att både se och höra värstingarna från en tidigare epok, t.ex . Norton Manx och Domi, Matchless G 45 och G 50, AJS 7 R, Triumph, BSA (1,2 och 3 cyl), Velocette, BMW, NSU, Vincent, HD, Honda CB, Suzuki, Kawasaki, Ducati, Aermacchi, Yamaha TZ, Bultaco, MotoBi, MZ bara för att nämna några.
Och det sparas heller inte på gasen, det går fort i täta och spännande tävlingsheat.
MCHK-Racing är en fristående sektion inom Motorcykelhistoriska Klubben och är som sådan ansluten till SVEMO, UEM och FIM.
Vår målsättning är att bevara gamla och unika samt historiskt intressanta TT maskiner samt att verka för möjligheten att framföra dessa.
Därför anordnar MCHK-Racing årligen ett antal tävlingar och banträffar, samt ett flertal lokala arrangemang bl.a. i form av utställningar.

Be Logga in ansluta till konversationen.

Mer
18 aug 2017 10:15 #801 av Leif K
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Vår hemsida Stora Höga Classic Racing Team är nu uppdaterad, fattas säkert en punkt och ett ord här och där men det rättar vi till efterhand.
teamclassicracing.webnode.se

Be Logga in ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.316 sekunder