CHCS Årsträff 2024

Startdatum: 2024-08-22
Slutdatum: 2024-08-25
Plats: Kungshamn

Inbjudan till årsträffen 2024,
22–25 augusti
Wiggersviks Camping & Stugor

Träffen kommer att gå av stapeln från fredagen den 23 augusti till söndagen den 25 augusti, med möjlighet att komma redan på torsdagen den 22 augusti för en “tjuvstart” av träffen.

Bohuslän – tänk salta hav, soldränkta klippor, mysiga mc-vägar genom pittoreska kustsamhällen, skaldjur och annat gott från havets skafferi. Det vill du inte missa!


Priser:

Plats i stuga

  • Fredag till söndag (2 nätter), inklusive lakan, handduk, städning, två middagar och två frukostar
    1 900 SEK per person.
  • För personer som kommer redan på torsdagen tillkommer en avgift på 650 SEK per person för övernattning, en middag och en frukost.

Ställplats med elektricitet för husvagn/husbil

  • Fredag till söndag (2 nätter) kostar 600 SEK. Till det tillkommer 1 000 SEK per person för mat (två middagar och två frukostar).
  • För husvagns-/husbilsbesökare som kommer redan på torsdagen tillkommer en avgift för ställplatsen på 300 SEK. Till det tillkommer 400 SEK per person för mat (en middag och en frukost).

Tältplats med elektricitet

  • Fredag till söndag (2 nätter) kostar 400 SEK. Till det tillkommer 1 000 SEK per person för mat (två middagar och två frukostar).
  • För tältare som kommer redan på torsdagen tillkommer en avgift för tältplatsen på 200 SEK. Till det tillkommer 400 SEK per person för mat (en middag och en frukost).

Alla priser under träffen avser halvpension, d.v.s. övernattning inkl. frukost och middag. Priserna är än så länge preliminära och de kan eventuellt komma att justeras något.

Middagsmenyerna kommer att innehålla flera alternativ, bland annat vegetariska rätter. Ett par veckor innan träffen kommer menyalternativen att skickas till samtliga anmälda deltagare, varefter valda alternativ meddelas oss via mail så att vi kan göra en beställning.

Wiggersviks Camping & Stugor:

Adress: Wiggersvik, 456 34 Kungshamn
Webadress: wiggersvik.se

Olika aktiviteter planeras, som t.ex. en rundtur genom pittoreska kustsamhällen och besök på intressanta platser. Mer information kommer allt eftersom. Håll dig uppdaterad.

Vi önskar dig mycket välkommen!
Steffen Rosén
Henrik Wassén
Lars-Peter Näslund
Peter Lundin
Bengt Walther
Bill Hesselmar

Anmälan görs via mail chm@classichonda.se eller per telefon +46(0)703 19 34 83 senast 21 juli 2024.


Publicerat

i

av

Etiketter: