Sofiero Classic 2024

Startdatum: 2024-06-29
Slutdatum: 2024-06-30
Heldagsevenemang
Plats: Sofiero Slottspark

Inbjudan till Sofiero Classic 2024-06-29/30

Även 2024 kommer CHCS att ha en träff på Sofiero Classic och visa upp Honda motorcyklar som är äldre än 30 år. Välkommen dit med din motorcykel!

Sofiero Classic pågår i två dagar. Lördag–söndag 29-30 juni 2024. Det blir lite olika tema för dagarna. Hur det kommer att läggas upp är inte klart när tidningen går i tryck men information kommer efterhand på Sofieros hemsida.

Tanken är att vi skall vara på plats båda dagarna. Du kan själv välja om du kommer båda dagarna eller bara en. Det anger du vid din anmälan till Sofiero Classic.

Vi blir anvisade plats av Sofiero Classic, där vi samlas. Någon från klubben kommer att vara på plats redan vid öppning.

Det behöver inte vara någon ”mint condition” hoj, men det skall var en motorcykel som är i bra skick, och då förstås i vårt fall, äldre än 30 år. I övrigt ställs det inte några speciella krav på ålder eller annat.

Det kostar inget att delta. Medföljande på motorcykeln går också gratis in. Uppställningsplats för transportfordon finns om man inte åker på hojen dit.

Det kommer att finnas möjlighet att gå runt och titta på alla andra fordon och på den vackra parken. Slottet är också öppet.

Man anmäler sitt deltagande fordon direkt till Sofiero Classic.

Det gör man via ett formulär på Sofiero Classics hemsida. Sista anmälningsdag är ännu inte satt men håll koll på Sofieros hemsida.


Längst ner på formuläret finns en rubrik:
Om du önskar ställa ut med en bilklubb, ange det här: Skriv in CHCS där

Mer information kommer efterhand. Se info på https://sofiero.se/sofiero-classic

Om du har frågor är du välkommen att kontakta mig.
Ulf Johansson
Tel. nr: 0737 48 16 26
Mail: sjohunden12@hotmail.com
Postadress: Erikstorpsvägen 1A, 26161 Landskrona.

Inbjudan finns även här på hemsidan. Håll koll här för ev. ändringar och uppdateringar.


Publicerat

i

av

Etiketter: